Disclaimer

advocaten-vergelijken.nl is onderdeel van Happy To Serve. Happy To Serve beheert vergelijkingswebsites over de hele wereld. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website advocaten-vergelijken.nl. Door het gebruik van de site accepteert de gebruiker deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Happy To Serve doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Komt u ergens een fout tegen? Dan zouden we het op prijs stellen als u ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur een email naar [email protected].

Rechten
Happy To Serve, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op advocaten-vergelijken.nl staat. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site.

De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Happy To Serve.

Wijzigingen
Happy To Serve houdt zich het recht voor de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit vooraf te melden. Wij raden u dan ook aan om regelmatig te controleren of de informatie op advocaten-vergelijken.nl is gewijzigd.

Ga naar de homepage en vraag offertes aan bij advocaten of juristen

Voordelen van advocaten-vergelijken.nl

Vraag in 2 minuten offertes aan bij meerdere gespecialiseerde advocaten in uw regio.

  • Bespaar tijd en geld
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Vergelijken in 3 simpele stappen
  • Direct op maat gemaakte offertes
  • Ontvang de beste aanbiedingen
Bespaar tot wel 70 % op uw kosten en vraag offertes aan via advocaten-vergelijken.nl

Vergelijk op makkelijke wijze prijzen en diensten. Kies vervolgens de juridisch specialist die het beste bij  uw wensen en budget past.

Ervaringen van andere bezoekers

“Afgelopen zomer waren wij naarstig op zoek naar een advocaat. D.m.v. deze site hebben we 6 offertes kunnen aanvragen. Ben tevreden over de service.”
D. Van Zomeren, Amstelveen

“Deze site maakte het erg eenvoudig voor ons om een advocaat te vinden. Mocht ik nog een keer in dezelfde situatie terecht komen, dan zou ik deze site zeker weer gebruiken!”
V. Van der Heijden, Vlaardingen

“Ik ben blij met de prijsvergelijking die ik via deze site heb kunnen maken. Het heeft mij veel geld gescheeld. ”
B. Van den Berg, Veghel