Gratis offertes aanvragen

Met offertes vergelijken kunt u enorm besparen op uw advocaatkosten!

Vul uw postcode in


Gratis offertes aanvragen bij meerdere advocaten

Zoekt u een advocaat maar weet u niet waar u moet beginnen met zoeken?
Hoe weet u zeker dat u met een vakkundige advocaat in zee gaat? En betaalt u niet te veel? Het antwoord op deze vragen vindt u heel gemakkelijk door offertes bij verschillende bedrijven aan te vragen.

Met advocaten-vergelijken.nl vindt u gegarandeerd de beste advocaat. De beste advocaten hebben zich bij ons aangesloten en wachten op uw opdracht! Het aanvragen van offertes via advocaten-vergelijken.nl is eenvoudig en geheel vrijblijvend.

Vul uw postcode in en geef aan welk type aanvraag u wilt doen. Zodra u op de knop ‘Offertes aanvragen’ klikt wordt uw offerte-aanvraag direct doorgestuurd naar advocatenkantoren bij u in de regio. Deze bedrijven nemen binnen enkele dagen contact met u op om uw opdracht met u door te nemen en uw wensen en voorkeuren in kaart te brengen. Vergelijk het aanbod en sluit de beste deal!

Snel een prijsindicatie ontvangen? Omschrijf uw opdracht zo concreet mogelijk:

  • Geef aan voor welk rechtsgebied u een advocaat wilt inschakelen
  • Geef aan of u aanklager bent of aangeklaagde
  • Omschrijf uw juridisch geschil of probleem nauwkeurig

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van de offertes?
U zult zien dat er tussen advocaten soms aanzienlijke prijsverschillen bestaan. Let er op dat de goedkoopste aanbieding niet per definitie de beste is. Bekijk bijvoorbeeld goed wat in- en exclusief is. Denk aan BTW, garanties en de condities in de algemene voorwaarden. Twijfelt u nog steeds aan de enorme prijsverschillen? Aarzel dan niet om dit voor te leggen aan de bedrijven van uw voorkeur. Door kritisch te zijn, weet u zeker dat u uiteindelijk de beste deal sluit.Voordelen van advocaten-vergelijken.nl

Vraag in 2 minuten offertes aan bij meerdere gespecialiseerde advocaten in uw regio.

  • Bespaar tijd en geld
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Vergelijken in 3 simpele stappen
  • Direct op maat gemaakte offertes
  • Ontvang de beste aanbiedingen
Bespaar tot wel 70 % op uw kosten en vraag offertes aan via advocaten-vergelijken.nl

Vergelijk op makkelijke wijze prijzen en diensten. Kies vervolgens de juridisch specialist die het beste bij  uw wensen en budget past.

Ervaringen van andere bezoekers

“Afgelopen zomer waren wij naarstig op zoek naar een advocaat. D.m.v. deze site hebben we 6 offertes kunnen aanvragen. Ben tevreden over de service.”
D. Van Zomeren, Amstelveen

“Deze site maakte het erg eenvoudig voor ons om een advocaat te vinden. Mocht ik nog een keer in dezelfde situatie terecht komen, dan zou ik deze site zeker weer gebruiken!”
V. Van der Heijden, Vlaardingen

“Ik ben blij met de prijsvergelijking die ik via deze site heb kunnen maken. Het heeft mij veel geld gescheeld. ”
B. Van den Berg, Veghel